Så här såg det ut första gången jag kom in i det som skulle bli mitt älskade stall.

Ett stall blir till

Jag fick använda hela min fantasi för att jag skulle "se" mitt stall i bråten som låg överallt. Det fanns kobajs högt och lågt 🤪 Men jag har den personligheten att jag älskar utmaningar... Det var det ska jag säga hahaha. Som tur var fick jag mycket hjälp av min man och mina barn att förverkliga mina drömmar.

 

Det första vi gjorde var att tömma hela bygdnaden. Gamla plankor och mjölkrännor och en massa andra saker. Efter det blev det att tvätta allt och det tog tid vill jag lova. Jag var full av skit och var tvungen att ha glasögon för att skydda ögonen. När allt var rent så ringde jag efter betongbilen som kom och fyllde upp så golvet blev rakt.

Sedan var det dax att börja sprutmåla väggar och tak, tack o lov fick jag hjälp av mina barn. Under tiden allt jobb i stallet satt jag och ritade på hur det skulle bli. Jag undrar hur många gånger jag ändrade mig innan jag bestämde mig hur boxarna skulle vara. Först ritade jag ett vanligt stall...men sedan tänkte jag om och tänkte på vad mina behov var. Så det blev 3 storboxar ca 44 kvm stora till fölning. Varje vanlig box 6st är minst 12kvm så det passar till mamma o föl.

Så var det dax att börja bygga 🤩

Så här blev det färdiga resultatet

Andra sidan

Färdiga resultatet

Nu är stallet äntligen klart =)